Het Sentiment | Restaurant Heeswijk Dinther - Noord Brabant
Terug

Nieuwsbrief Juli 2018

Beste Gast,

Wegens het succes van onze verrassingsmenu's en om onze kwaliteit en versheid te waarborgen naar u, onze gast, hebben wij het besluit genomen niet meer door te gaan met onze à la carte kaart. Wij zullen vanaf heden alleen nog onze verrassingsmenu's serveren. U kunt hierbij kiezen voor een 3-, 4-, 5- of 6-gangen verrassingsmenu.

In onze verassingsmenu's werken wij uitsluitend met verse producten. Deze bewerken wij vanaf de grondstof tot eindproduct en deze uiteindelijk bij u op het bord terecht komt. Hierbij houden wij ook rekening met het seizoen en streekproducten. Onze leveranciers zijn met zorg uitgezocht en het keukenteam beoordeeld de producten op versheid en kwaliteit.
In onze menu's houden wij altijd rekening met eventuele uitzonderingen, zoals een dieet, allergie of als u iets niet lust.
Graag willen wij u vragen of u uw uitzonderingen bij de reservering door kunt geven, zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

Na de zomervakantie zullen wij onze verrassingsmenu's ook nog uitbreiden naar een 7-gangen verrassingsmenu.

Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen u graag te mogen ontvangen.Zomer bij Restaurant Het Sentiment
 
De zomer komt steeds dichterbij en daarmee ook de vakantie.
Ons keukenteam is druk bezig een mooi 4-gangen Zomermenu voor u samen te stellen. Hierbij zullen zij gebruik maken van mooie verse zomerproducten.
Wilt u ook komen genieten van dit Zomermenu? Dat kan in de periode van 18 juli t/m 5 augustus. De kosten voor het 4-gangen Zomermenu bedragen € 37,50 per persoon. Bij mooi weer kunt u ook lekker op ons binnen terras dineren!
Volgende nieuwsbrief
   
Op woensdag 1 augustus 2018 zullen wij u de volgende nieuwsbrief toezenden. In deze nieuwsbrief zullen wij een overzicht sturen met alle belangrijke data en evenementen voor de rest van het jaar.

Vakantiesluiting
   
Het team van Restaurant Het Sentiment geniet van 27 augustus t/m 12 september van haar vakantie. Vanaf donderdag 13 september zijn wij u weer graag van dienst.


RESERVEREN
Dit kan via onze website of telefonisch 0413-320016.
Heeft u een dieet, allergie of iets wat u absoluut niet lust? Vermeld dit bij uw reservering, dan houden wij hier rekening mee.


Met gastvrije groet en graag tot binnenkort!
Eltjo Scheepers & Team Restaurant Het Sentiment


 
 
Volg ons ook op Twitter en Facebook

Raadhuisplein 7 | 5473 GC Heeswijk-Dinther | Noord-Brabant | Tel. 0413-320 016 | info@hetsentiment.nl | Afmelden Nieuwsbrief