Menukaart

Het Sentiment | Restaurant Heeswijk Dinther - Noord BrabantHet Sentiment | Restaurant Heeswijk Dinther - Noord BrabantHet Sentiment | Restaurant Heeswijk Dinther - Noord BrabantHet Sentiment | Restaurant Heeswijk Dinther - Noord Brabant

Geachte gast,

Wegens het succes van onze verrassingsmenu's en om onze kwaliteit en versheid te garanderen naar u ''onze gast'', hebben wij het besluit genomen om niet meer door te gaan met onze à la carte kaart.

In onze verrassingsmenu's werken wij altijd met verse producten die wij vanaf grondstof bewerken tot eindproduct, uiteindelijk bij u op het bord. Hierbij houden wij ook rekening met het seizoen en streekproducten. Onze leveranciers zijn met zorg uitgezocht en het keukenteam beoordeelt de producten op versheid en kwaliteit.

In onze menu's houden wij altijd rekening met eventuele uitzonderingen zoals: diëten/allergieën of dat u iets niet lust of eet. Graag willen wij u vragen of u uw uitzonderingen tijdens de reservering kunt doorgeven zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

Wij danken u voor uw vertrouwen en hopen u graag te mogen ontvangen,

Met gastvrije groeten,

Eltjo Scheepers

Menu's